O nama

PVC stolarija Miplast u širokoj paleti proizvoda nudi sve varijante PVC prozora, PVC fiksnih te kliznih stijena kao i PVC ulazna i PVC balkonska vrata, PVC rolete i PVC grilje.

PVC stolarija Miplast bavi se montažom navedene PVC stolarije, uz demontažu i odvoz stare stolarije.

Uz klasične elemente nudimo i mogućnost narudžbe lučnih elemenata kao i raznih kosina.

U ponudi uz standardnu bijelu boju nudimo mogućnost izrade stolarije u boji (imitacija zlatnog hrasta, tamnog hrasta i mahagonija).

U ponudi imamo žaluzine u više od dvadeset boja, mreže protiv insekata (tzv. komarnike) te klupčice (prozorske klupice) od plastike, plastificiranog lima te više vrsta granita i mramora.

Miplast program

U našem programu nudimo Vam više komorne PVC profile vrhunskih proizvođača ALUPLAST i GEALAN i ALU profile HEROAL.

Jamstvo kvalitete

Konkurentne cijene, popusti za gotovinsko plaćanje, mogućnost kreditiranja do 36 mjeseci (beskamatno) kao i POTVRDA INSTITUTA GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE O KVALITETI I ZADOVOLJAVANJU SVIH STANDARDA, karakteristike su koje PVC stolariju Miplast stavljaju u sam vrh.

Preporučujemo Vam, da ako se odlučite za PVC stolariju, budite slobodni kontaktirati nas telefonom, e-mailom ili nas posjetite osobno, na adresi NEDELJANEC, Varaždinska 145.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret, napraviti izmjeru i ponudu, dati kvalitetne sugestije i pronaći optimalno rješenje za Vas.